![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
In ziua de azi intervine,din ce in ce mai des distanta intre parteneri(fie ca unul din parteneri pleaca in strainatate sa munceasca,fie ca pleaca in alt oras sa invete.)Cand intervine distanta unele relatii se destrama,altele se intaresc.Poate fi considerata relatia la distanta o adevarata proba pentru dragoste?
Distanta si dragostea sunt ca focul si vantul?..asa cum vantul stinge focul mic,si il atzatza pe cel mare.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu nu am avut nici o relatie importanta la distanta, dar am o prietena care tocmai a iesit dintr-una. :(
cred ca oricata iubire ar fii la mijloc tot e greu sa nu te vezi timp indelungat si sa se rezume totul la telefoane sau mess, care oricum nu pot sa suplineasca prezenta fizica a persoanei iubite. pana la urma e greu si cu relatiile in care cei doi se vad zilnic si sunt impreuna, dar asa din orase diferite sau chiar tari... nu-mi doresc vreo relatie de genul asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:31 PM |
|