![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce poate fi mai rau pentru orgoliul unui barbat decat sa ii spui direct ca nici sa ti-o traga nu e in stare?
Eu m-am tot gandit la asta si dupa parerea mea exista doar un singur lucru mai rau : sa le spui si prietenilor lui ca nu e in stare sa ti-o traga :D :D :D Voi ce ziceti? Angeldust......just asking :P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
"NU vrea ca noi sa ne mutam impreuna,ca aici au aparut prbleme si eu una nu mai pot accepta sa stau cu soacra..
Indiferent cat de mult ne iubim si tot ce am avut mai frumos pe lume..se spulbera in 5 min...In prag de sarbatori si de ziua mea,zi in care ar trebui sa ma simt cea mai fericita...o sa fie cea mai mizerabila..ca o voi petrece singura.. A ales..si a ales sa stea acasa cu mama lui !!!si eu sa ma mut." ??? niciodata dar niciodata nu tb sa pui un barbat sa aleaga intre tine si mama lui! e un test pe care mai bine refuzi din start sa-l faci! evitati sa mai cadeti in capcana aceasta! ce ai sa faci? iti cauti locuinta si iti iei viata in propriile maini! nu e simplu...dar nici de nerealizat! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:02 PM |
|