![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,de mult tot tin sa va impartasesc acesta parere a mea.Voua nu vi se intampla ca in prezenta anumitor oameni sa nu va simtit bine,sa aveti o stare de disconfort,desi nu va certati cu pers respectiva?Eu am intalnit cateva pers.de genul asta.Nu a fost o problema,le-am evitat.My big problem este ca prietena mea cea mai buna imi aduce ghinion!Imi dovedeste asta de fiecare data cand ne vedem/auzim.Mi-e greu sa exemplific acum,dar,credeti-ma,e o constatare facuta dupa ani de petrecut impreuna.O cunoshtiintza experta in parapsihologie si kestiuni oculte (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) mi-a zis ca are un camp energetic negativ,ca eu sunt foarte receptiva la undele ei negative... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
Ce parere aveti? |
|
|
![]() |
elizat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,de mult tot tin sa va impartasesc acesta parere a mea.Voua nu vi se intampla ca in prezenta anumitor oameni sa nu va simtit bine,sa aveti o stare de disconfort,desi nu va certati cu pers respectiva?Eu am intalnit cateva pers.de genul asta.Nu a fost o problema,le-am evitat.My big problem este ca prietena mea cea mai buna imi aduce ghinion!Imi dovedeste asta de fiecare data cand ne vedem/auzim.Mi-e greu sa exemplific acum,dar,credeti-ma,e o constatare facuta dupa ani de petrecut impreuna.O cunoshtiintza experta in parapsihologie si kestiuni oculte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mi-a zis ca are un camp energetic negativ,ca eu sunt foarte receptiva la undele ei negative... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ce parere aveti? sa stiti ca am observat si eu treaba asta...cu mama mea cu care nu prea ma inteleg...de cate ori sunt in prezenta ei sau vb cu ea,mi se intampla chestii negative...esecuri ghinion....cand stateam departe de ea in alt oras si nu vb cu ea...toate imi emrgeau ok!....o clarvazatoare mi-a zis ca are energii negative,s-a nascut sub o stea ghinionista.....cea mai proasta zi...2 ian....si zodia ei ..decada ei... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:58 PM |
|