![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce poate fi mai rau pentru orgoliul unui barbat decat sa ii spui direct ca nici sa ti-o traga nu e in stare?
Eu m-am tot gandit la asta si dupa parerea mea exista doar un singur lucru mai rau : sa le spui si prietenilor lui ca nu e in stare sa ti-o traga :D :D :D Voi ce ziceti? Angeldust......just asking :P |
|
|
![]() |
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
offf bianka cat de mult te inteleg si cat de acord mi-s si cu ce i-ai zis lui vijelie...
dupa cum posteaza vijelie habar n-are ce insemna sa iubesti si sa mori pt. iubirea aia. asa am fost si io...totul era alb si negru...ce nu era ok, dadeam la spate si la revedere... am putut intotdeauna sa am control asupra mea, asupra sentimenetleor mele, asupra vietii mele (la urma urmei exact asta inseamna tot ce a zis vijelie acolo) pt. ca n-am iubit cu adevarat. cand iubesti cu adevarat nu mai poti face nimic decat sa iubesti si sa-ti doresti sa fii langa acel om indiferent cat vei suferi in viata... asta inseamna iubire irationala si mie, omului rational, omului logic, omului stiintific, inginerei din mine...mi s-a demonstrat clar ca iubirea si ratiunea n-au nici o treaba una cu alta... vijelie, mama si eu mi-s considerata...nu capabila...foarte capabila din punct de vedere profesional...dar acolo nu intervin sentimentele...acolo doar gandesc... bianka, iubita....lasa frica...lasa-o in plata domnului si fa exact ce simti...in definitiv doar o viata avem si e ma bine sa regreti un lucru pe care l-ai facut si n-a iesit..decat sa regreti toata viata si sa te gandesti....daca ar fi fost bine!!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:18 PM |
|