![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce va enerveaza la tv? Aveti vreun post TV care va scoate din sarite? Eu nu mai suport Antenele, de exemplu, ca sa nu mai spun nimic de zerotv pe car el;-am scos de tot din canalele setate ale televizorului...
Ma mai scot din sarite toate emisiunile cu pitzi si poance, precum si emisiunea doamnei Columbeanu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Si mai sint! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 19-April 10 Member No.: 8,386 ![]() |
postul romanesc la care ma mai uit e prima tv
nu suport antenele sau pro tv si posturile adiacente trustului pro au ajuns atat de comerciale incat mie jena mie de ce e pe acolo.sa nu mai zic nimic de 0tv ca ala il stiu doar de la carcotasi.atat de departe sa ajuns la noi in lupta pentru rating .toate fandositele si pitzipoancele de 2 bani vin sa ne arate cat de ''destepte'' sunt ele. halal si vai de capul lor si al celor care se uita. stand internata in spitat cu bebelul meu am ajuns la o discutie despre posturi tv si imi zice o alta mama ca ea e foarte incantata de 0tv ca toata ziua se uita la ei ca diaconescu face emisiuni super.eu mam retras discret pentru ca nu mai aveam ce discuta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) posturi preferate discovery animal planet si national geografic... |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 07:43 AM |
|