![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Hello hello !
Si la noi e frig si intunecat afara, de parca vine iarna nu vara. Astept sa se coaca mai repede ciresele alea, ca la 26 lei kilogramul nu-mi permit decat sa le admir de la distanta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Albi, sa-ti fie de bine shoppingul , ce mai conteaza 150 euroi in fata senzatiei aleia de extaz total.. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bafta, Cori!
Eu am avut treaba non-stop azi, apoi am fugit la piata, cumparaturi, mi-am luat doua filme si douaj` de "oo de taran" cum zice doamna Mot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , am fost am platit chiria de acasa si am ajuns acasa unde nu am apa. Drept pentru care am facut comanda de pizza. Ma duc sa ma spal in lighean si dupa aia astept sa vina dl si stapinu` cu aia mica de afara, sa vina pizza, sa mincam junk si sa bem junk si sa ne uitam la un film. Sau la ambele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) BTW, ma simt de parca as fi batuta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:39 AM |
|