![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Hello hello !
Si la noi e frig si intunecat afara, de parca vine iarna nu vara. Astept sa se coaca mai repede ciresele alea, ca la 26 lei kilogramul nu-mi permit decat sa le admir de la distanta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Albi, sa-ti fie de bine shoppingul , ce mai conteaza 150 euroi in fata senzatiei aleia de extaz total.. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna seara fetele. Pe Laur nu-l salut, ca si el m-a ignorat. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Eu de maine ma pregatesc pentru Festivalul Filmului European Iasi: 20 - 23 mai 2010 la Casa de Cultura "Mihai Ursachi" Iasi, iar apoi mai este un spectacol la Ateneu Tatarasi Iasi, sambata 22 mai si joi 10 iunie, "Tango in fum de tigare". Am sa merg singura. Iar daca vrea cineva sa mearga cu mine, as fi bucuroasa. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Abia astept. Pupici multi la toate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 06:05 AM |
|