![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Hello hello !
Si la noi e frig si intunecat afara, de parca vine iarna nu vara. Astept sa se coaca mai repede ciresele alea, ca la 26 lei kilogramul nu-mi permit decat sa le admir de la distanta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Albi, sa-ti fie de bine shoppingul , ce mai conteaza 150 euroi in fata senzatiei aleia de extaz total.. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Fetelor dragalase si baiat, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) noi nu mai avem de niciunele in casa, ne-au luat tot mutatorii astia cu truck-ul lor cat strada. Nu TV, nu pat, nu scaune, nimic. Ne-am umflat saltelele cu aer pe care le-am cumparat cand ne-am mutat aici si suntem ca in concediu, la cort - happy campers!. Noroc ca mai avem internet si poate mai bagam un Netflix daca ne plictisim. Sambata plecam cu totul de la mosie si ne mutam la hotel. Pe 1 iunie ne luam zborul! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:03 AM |
|