![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Hello hello !
Si la noi e frig si intunecat afara, de parca vine iarna nu vara. Astept sa se coaca mai repede ciresele alea, ca la 26 lei kilogramul nu-mi permit decat sa le admir de la distanta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Albi, sa-ti fie de bine shoppingul , ce mai conteaza 150 euroi in fata senzatiei aleia de extaz total.. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Servus la toata natziunea!Am niste ochi umflati,statusi la benoclat ochii in laptop pana la 5 dimineatza,iar la 7 per forza in picioare,nu ma mai ajuta nici cafeaua,cred ca nici perfuziile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Charlie sa speram ca va fi de bun augur cu noua casa!Book vreau sa mai fac cateva poze cu niste peisaje si pe sfarsit de saptamana va pun la dispozitie poze cu toata Provincia di Padova! Corina aici e o vreme asa faina,25 de grad,te invit la mine pe terasa la o bere,ce zici? Kryysulet pe unde umbli,nu stiu de ce dar imi est asa de de draga,te pup si ai grija de tine si fii atenta si la medicatie ok? Teo,ne-ai parasit,mai vrem ceva dedicatii,a intrat deja dj-Ul in concediu? Diana,Pink,Julsko,Cittystella salutari si sa aveti o zi superba! Aaa si sa nu uit de vecina mea de la Nord,Albinutza harnicutza! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 11:58 AM |
|