![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Hello hello !
Si la noi e frig si intunecat afara, de parca vine iarna nu vara. Astept sa se coaca mai repede ciresele alea, ca la 26 lei kilogramul nu-mi permit decat sa le admir de la distanta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Albi, sa-ti fie de bine shoppingul , ce mai conteaza 150 euroi in fata senzatiei aleia de extaz total.. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mai...hai ma ce pisicii mei nu vorbiti romaneste (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...stau sa caut acu prin dictionare (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ...
Am fost in oras, am cumparat branzica greceasca si ceapa verde, m-am tuns si acu am ajuns acasa si vreau sa mananc ceva. Laur omule...Wind Of Change este melodia tineretii mele...mama, mama cate amintiri am legate de melodia asta...si vezi ca nu te uit cu berea aia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ! Albi cred ca petrece! Pupici la toata lumea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ...ma duc sa mananc! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:12 AM |
|