![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Hello hello !
Si la noi e frig si intunecat afara, de parca vine iarna nu vara. Astept sa se coaca mai repede ciresele alea, ca la 26 lei kilogramul nu-mi permit decat sa le admir de la distanta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Albi, sa-ti fie de bine shoppingul , ce mai conteaza 150 euroi in fata senzatiei aleia de extaz total.. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
o am cistigat la loteria australiana la care nici n-am jucat, va dati seama ce noroc pe capul meu? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
QUOTE Castigator STIMAŢI Suntem încântaţi să vă informăm dvs. câştigător al premiului Din program LOTERIA AUSTRALIAN FOST DE PRESĂ PREZENTA luna ta de E-Mail a fost unul dintre selectat cîştigător electronic de 2010 SECŢIUNEA. CUM Pentru a beneficia de premiul. Pur şi simplu contactaţi agentul nostru financiar, MR. JOHNSON DUKE cu solicitanţii dvs. completat formularul de mai jos şi informaţiile dvs. de plată pe sau înainte de sfârşitul acestei luni. Câştigarea NU: GB8101/LPRC Numărul biletului: 3300172507056490175 Număr serial: 8341134055 Email: johnsonduke202@live.com SAU: johnson_duke52@luckymail.com Tele: 447045746552. LOTERIA WINNERS Formularul de cerere de plată. Numele şi prenumele ...................................... DATA NAŞTERII .................................. ADRESA ........................................ SEX ............................................ ŢARA ....................................... NAŢIONALITATEA .................................... OCUPATIE ..................................... TELEFON ...................................... E-MAIL .......................................... În numele Consiliul de Administraţie al australian loterie Draw de promovare, de a accepta cele mai calde felicitări cu amabilitate noastre. Cu respect, Doamna Yovnna Sweet Promotii Manager. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 11:34 AM |
|