![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Eu fac tot felul de mancaruri simplute pe care le personalizez ..Hai sa va zic din ele ... :D
Pui chinezesc cu legume Fasiutele de piept de pui se calesc in ulei incins ..Cand se rumenesc putin se dauga legumele bucatele : ciuperci , morcovi , vinete , ceapa verde ...Dupa calire se adauga sos de soia si condimente dupa gust . Orezul ( cu bob mare lunguiet ) se fierbe , se spala cu apa rece si se amesteca intr-o tigaie cu ou facut tip omleta . Apoi se prepara un sos chinezesc din : sos de soia , putin otet picant chinezesc , usturoi si putina menta . Juri ca-s facute la Templul soarelui .Pofta buna . TORTELLINI AL FORNO SE ia o punga de tortellini ( daca Mulino Bianco sunt scumpe ...luati MonteBanato !)si se fierb 8-10 minute . Intr-o tigaie se calesc impreuna : kaizer afumat , ciuperci , porumb, ardei gras .Se condimenteaza bine . Intr-un alt vas se pun 400g smantana si se amesteca 1-2 minute cu 200g cascaval ras . Totul ( pastele + sosul de smantana + amestecul din tigaie ) se pun intr-un vas de termorezistent cu o lingura de sos tomat si se dau la cuptor 15 minute . Ca la tratoria IL Calcio !Super bune ! |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Meatloaf sau cum a fost aici pe forum botezata "chiftea americaneasca"
Ingrediente pt compozitie: (4 portii) -1kg de carne de vita tocata -1 ceapa mica taiata marunt -2 oua -3 felii de paine (de obicei se pun crotoane, io pun paine normala) - 150g lapte -2 linguri de suc de rosii -sare si piper , dupa gust -io pun si putin cimbru -pudra de usturoi , sau un catel mic pisat -worcestershire sos (optional) pt toping - 1 lingurita de zahar brun - 4 linguri de ketchup - 1 lingura de mustar 1. Incalzeste cuptorul la 175°C 2. Intr-un bol combina carnea cu ouale, ceapa, sucul de rosii, painea , laptele , condimentele, sosul, pana se face o pasta 3. Pune niste grasime pe tava care se da in cuptor , de obicei se foloseste o tava de chec ... sau se poate pune folie de aluminium 4. Pune pasta in tava apoi amesteca separat mustarul , zaharul si ketchup intr-un ball mic si se pune deasupra pastei 5. Se da la cuptor pt 1h , 1 h jumate Se serveste cald , sau rece , dupa placere Meatloaf nu e doar aceasta reteta , asta e varianta mea , imi place simpla ,este o reteta care nu se opreste doar la cateva ingrediente ... Se pot adauga la carnea de vita si porc, si miel, legume branza .. hai ca am obosit (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) This post has been edited by Julsko: May 25 2010, 09:31 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:05 AM |
|