IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cursuri de dans
CRYSSA
post Jan 12 2009, 11:59 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 4,789

As vrea sa merg la cursuri de dans. Imi place sa dansez si cred ca asta ar fi cea mai placuta modalitate de a face miscare.

Merg si la sala, dar as vre, o data pe saptamana sa merg si la cursuri de dans.

Stiti ceva prin zona Sectorului 6 : Bd. Timisoara, Apaca, Cotroceni
Si ..cat costa? trebuie sa ai partener?

(IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
citystella
post May 28 2010, 02:28 AM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

La astfel de cursuri nu e necesara prezenta unui partener, poti invata pasii de dans si singura. Dar daca ai iti va fi mai usor sa practici dansul impreuna cu el, in timpul cursului cat si dupa terminarea lui. Dansul iti ofera gratie in miscare, iti da o anumita ordine in viata, te face mai responsabil, iti ofera o statura demna, un corp armonios, plus ca ondularile pe care trebuie sa le realizezi in dans, te ajuta sa ai o mai buna flexibilitate. In plus iti da o anumita disciplina in programul pe care il ai, te face mai raspunzator pe propriile tale actiuni, te face sa te comporti elegant, sa stii sa respecti partenerul. A incuraja copii sa practice acest sport poate aduce cu sine foarte multe avantaje, pe langa cele enumerate, mai poate participa la concursuri poate avea o cariera frumoasa.
Mie mi-a placut dintotdeauna dansul, dar prea tarziu am reusit sa ajung sa fac un curs, poate daca as fi stiut mai devreme, poate ca as fi avut si eu o viata eleganta pe ringul de dans. Nu stiu cluburile de dans din tara unde sunt, dar pot ajuta pe cei din Iasi sa le gaseasca si sa inceapa un curs al pasiunii, al frumusetii si al bucuriei. Tuturor le urez bafta si sa-si gaseasca implinirea pe ringul de dans.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:26 AM