![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 23-September 08 From: Bucuresti Member No.: 4,789 ![]() |
As vrea sa merg la cursuri de dans. Imi place sa dansez si cred ca asta ar fi cea mai placuta modalitate de a face miscare.
Merg si la sala, dar as vre, o data pe saptamana sa merg si la cursuri de dans. Stiti ceva prin zona Sectorului 6 : Bd. Timisoara, Apaca, Cotroceni Si ..cat costa? trebuie sa ai partener? (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Sunt multe sali de dansuri in Bucuresti dar la ultima mea cautare pe internet, majoritatea erau la prin centru, pe la Universitate de exemplu (Salsa 4 - aici tin cursuri mai multe scoli: ManiaLatina, SalsaFactory si se tin destul de multe workshopuri ) , mai e o scoala de dansuri de toate felurile , undeva prin zona Buzesti cu Calea Grivitei, pe langa o scoala sau liceu, se mai tin cursuri pe la Tineretului, cursuri de r&b si street dance pe la mall Vitan, mai e WABL a lui Wilmark tot pe partea de latino, se mai tin cursuri de tango si altele si la teatrul Ion Creanga. In fine, e de cautat pe net, nu cred ca am vazut ceva prin sectorul 6.
Eu am facut aproape 2 ani dar din pacate timpul consumat in trafic si-a spus cuvantul si am renuntat. Sper intr-o zi sa ma reapuc. Cand o sa se inventeze teleportarea prin Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ah si apropo de treaba asta cu partener, majoritatea chit ca vii cu partenerul tau nu te lasa sa dansezi numai cu el , se schimba in permanenta partenerii tocmai ca sa nu anticipezi tu ca fata miscarile ci sa inveti sa te lasi condusa. Insa, atentie mare la.... mirosuri (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) This post has been edited by Laryss_A: May 28 2010, 07:31 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:46 AM |
|