![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 10 Joined: 23-September 08 From: Bucuresti Member No.: 4,789 ![]() |
As vrea sa merg la cursuri de dans. Imi place sa dansez si cred ca asta ar fi cea mai placuta modalitate de a face miscare.
Merg si la sala, dar as vre, o data pe saptamana sa merg si la cursuri de dans. Stiti ceva prin zona Sectorului 6 : Bd. Timisoara, Apaca, Cotroceni Si ..cat costa? trebuie sa ai partener? (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Intr-un fel e si mai bine sa se schimbe partenerii, pentru ca inveti sa dansezi cu mai multe persoane nu numai cu partenerul tau. In acest caz daca el dispare, atunci iti dispare si tie cheful de a continua.
In Bucuresti sunt foarte multe deschise. Si-au dat seama ca este un sport care te ajuta in multe privinte, si multe persoane sunt doritoare sa stie sa danseze, ori pentru nunta, ori pentru petreceri, cert e ca si-au dat seama ca a sti sa dansezi este o necesitate, si atunci au deschis mai multe cluburi pentru invatarea dansului. Plus ca mediatizarea dansului sportiv, a condus la marirea numarului de doritori, pentru simplul motiv, ca nu e nevoie sa fi invatat de mic sa dansezi, sau sa fii suplu, ori sa ai anumite caracteristici, ci pur si simplu sa vrei sa inveti sa dansezi. Pe langa acestea s-au deschis si multe cluburi (pub-uri, discoteci) in care te poti exprima, ce ai invatat. In curand nu v-or mai fi barbati/femei care sa te calce pe picior. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:56 AM |
|