IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cite produse cosmetice folositi zilnic?
bubulina
post Aug 5 2006, 03:13 PM
Post #1

Musafir

Salut

Am si eu o curiozitate: cite produse cosmetice folositi zilnic? Pt fata, pt par, igiena orala, corp...Nu e nevoie sa le enumerati pe toate, numarul e suficient.
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
citystella
post May 29 2010, 06:44 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Eu am depozit si tot depozitul asta il folosesc zilnic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

QUOTE(claudia_s @ Aug 6 2006, 07:12 PM) *
eu sunt mai retinuta, in afara de pasta de dinti, sapun, sampon si crema hidratanta pentru corp, altceva nimic
am folosit si eu ata dentara pana cand dentistul meu mi-a spus (sper ca nu suna ca in reclame) ca ata dentara raneste de multe ori papilele gingivale, cu alte cuvinte gingia dintre dinti si din cauza asta ramane inflamata, rosie si sensibilizata

pe de alta parte, apropos de curatarea zilnica, am vazut un documentar pe discovery care m-a socat: oricat de mult ne-am spala pe fata si pe corp, exista niste vietati care se vad doar la microscop, inrudite cu paianjenii (!!!!!), care isi fac salas pe pielea noastra si nu mai pleaca de acolo never... se hranesc cu sebum si cu celulele moarte, iar partea buna este ca nu au sistem excretor, deci sunt perfect curate

haha...speaking about being clean

QUOTE(17girl @ Aug 6 2006, 08:33 PM) *
pai, pe corpul omului exista mai multe "vietati" decat oameni pe pamant, chestia e ca ne ajuta, ca se hranesc cu chestii de care noi ne putem lipsi cu desavarsire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi-ati oferit o perspectiva. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

QUOTE(monica_s23 @ May 29 2010, 01:40 PM) *
Cred ca cu cat industria evolueaza mai mult si cu cat consumatorul se informeaza si isi induce noi nevoi, numarul de produse creste (nu neaparat produse cosmetice, ci de orice fel). Deasemenea trebuie sa luam in considerare si varsta (la 18 ani nu folosesti tot atatea produse cosmetice ca la 40). Ce cred eu ca este important, este sa folosim cosmetice de calitate, nu de cantitate, produse organice, blande cu pielea noastra, nu toate chimicalele de pe piata. Cel putin eu asta incerc sa fac si sa reduc numarul lor, intrebandu-ma daca chiar am nevoie sa folosesc asta si asta si asta.

Of, si eu imi cumpar organice, dar cand nu gasesti organice la tot ce folosesti ce faci, mai folosesti si chimice. Oricum incerc sa le folosesc pe cele mai bune. Am multa experienta in spate la produse cosmetice. Dar toate evolueaza asa ca mereu experimentam pentru a fi experti la batranete, cand nu ne v-or mai trebui, si cand ne dam seama ca nu aveam nevoie de ele, si ca suntem frumosi asa natural.

+Quote Post
Cindy
post May 29 2010, 06:53 PM
Post #3

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(citystella @ May 29 2010, 07:44 PM) *
Of, si eu imi cumpar organice, dar cand nu gasesti organice la tot ce folosesti ce faci, mai folosesti si chimice. Oricum incerc sa le folosesc pe cele mai bune. Am multa experienta in spate la produse cosmetice.

Pai spune-ne si noua ce folosesti, poate ajuta pe cineva! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Si eu tot cu depozit (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
bubulina   Cite produse cosmetice folositi zilnic?   Aug 5 2006, 03:13 PM
17girl   pai pt dinti: 3 pt ten: 5-6 pt corp: 2-3 pt par...   Aug 5 2006, 06:15 PM
lotte   ma spal pe dinti de 4-5 ori pe zi plus ata dentara...   Aug 5 2006, 11:28 PM
kale   valeu, multe tare :(   Aug 6 2006, 05:44 PM
claudia_s   eu sunt mai retinuta, in afara de pasta de dinti, ...   Aug 6 2006, 06:12 PM
17girl   pai, pe corpul omului exista mai multe "vieta...   Aug 6 2006, 07:33 PM
kalua   Sapun, pasta de dinti, 3 chestii pentru par daca i...   Aug 6 2006, 08:15 PM
Leea   Plus fard pentru ochi (2-3 nuante), dermatograf, r...   Aug 6 2006, 10:22 PM
lotte   claudia, dimpotriva, eu as spune ca atza dentara e...   Aug 7 2006, 01:34 AM
claudia_s   intr-adevar, asa ma gandeam si eu, americanii sunt...   Aug 7 2006, 05:58 AM
MonicutzaB   fata: 6 (demachiant fata, demachiant ochi,crema zi...   Aug 8 2006, 01:51 PM
kary_pink   Daca incep si eu am senzatia ca se face seara :lol...   Aug 8 2006, 02:08 PM
sweet_girl   pai..multe :) pentru ingrijirea tenului: gel pentr...   Aug 8 2006, 11:03 PM
Meg   :o ar fi fost interesant sa spuneti si cam ce vars...   Aug 8 2006, 11:13 PM
sweet_girl   ahh..am uitat spray`ul pt volum si cateodata s...   Aug 8 2006, 11:27 PM
ala80   ten: demachiant, crema de ochi, crema de fata-de z...   Aug 16 2006, 07:31 PM
ioannaraluka   20-25, cam asa si numarul lor pot sa spun ca a ram...   Aug 23 2006, 03:59 PM
zetta   fata: de 2 ori pe zi dim si seara demachiant, toni...   Aug 24 2006, 09:49 PM
Fides   - Fata: 3 creme de fata, una de zi, una de noapte ...   Feb 19 2010, 04:25 PM
Cindy   Hai ca mi-am citit acum cu ocazia asta postul din ...   Feb 19 2010, 09:18 PM
monica_s23   Cred ca cu cat industria evolueaza mai mult si cu ...   May 29 2010, 12:40 PM
citystella   Eu am depozit si tot depozitul asta il folosesc zi...   May 29 2010, 06:44 PM
Cindy  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 04:16 PM