![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am facut inventarul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Condimente: sare marina grunjoasa pentru gatit, fleur de sel pentru salate sau sarat mancarea gata chimion chimion in cruce, intreg si macinat coriandru, intreg si macinat scortisoara, batoane si macinata batoane de vanilie garam masala asafoetida curry piper (negru, alb, rosu, roz, verde) condiment cu boia si niste plante (facut de mama unei prietene, folosesc intotdeauna la telemea la cuptor) curcuma (turmeric) cuisoare intregi si macinate tonka (seminte de Dipteryx odorata) pimento ienupar flori de nucsoara nucsoara seminte uscate de rodie sofran 5 condimente (condiment pentru bucatarie chinezeasca) cardamon verde si negru, intreg si macinat seminte de mustar alb si negru condiment pentru paine un amestec bulgaresc pentru carne tocata plus niste amestecuri de condimente pentru diverse curry-uri si masala. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 29-May 10 Member No.: 8,625 ![]() |
Stella (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu fara condimente nu pot sa mananc mancarea, bine, ca din lista mea lipsesc plicurile cu "condimente pentru..." (pui, peste, gratar, etc etc...). Mancarea imi place picanta rau de tot, doar ca nu gatesc numai pentru mine, asa ca pun cu masura boia, piper, si altele. Sau daca chiar nu pot, imi scot separat spre sfarsit intr-o craticioara portia mea si torn acolo din belsug tot ce e de turnat. Si am uitat sa pun pe lista ardeii iuti in otet. Dar greu mai gasesc unii care sa ma multumeasca (sa fie micuti, doar verzi, nu si rosii, nu prea moi, sa fie carnosi nu doar pielita pe ei, sa nu aiba un anume gust otetul ala, sa nu fie salciu, sau prea aromat a trandafir...). Singurii care nu m-au dezamagit au fost de la "Sa ai pofta boierule". Eu despre ardei iuti pot sa vorbesc multe. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 10:58 AM |
|