![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Folositi apa termala? Va place?
Am citit pe undeva ca e indicata pentru ten sensibil si pentru fixarea machiajului. Asta cu tenul am inteles-o, sa spunem, dar pentru fixarea machiajului? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi-am luat de la Avene. E buna? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Nu spuneam ca nu ai nevoie de hidratare. Spuneam doar ca nu isi mai fac efectul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bottega Verde Tonico per il viso al miele-con estratto di miele e acqua distillata di rosa Latte detergente per il viso al miele-cleansing milk with honey |
|
|
monica_s23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu spuneam ca nu ai nevoie de hidratare. Spuneam doar ca nu isi mai fac efectul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bottega Verde Tonico per il viso al miele-con estratto di miele e acqua distillata di rosa Latte detergente per il viso al miele-cleansing milk with honey De unde iti cumperi produsele Bottega Verde? Si in legatura cu laptele demachiant, iti ingrasa tenul? Eu am un fix cu asta si nu folosesc un demachiant pana nu ma asigur din mai multe surse ca este ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:57 AM |
|