![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine si-a facut? ma intereseaza foarte tare epilarea cu lumina pulsata. poate cineva sa-mi ofere detalii personale daca si-a epilat definitiv ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Monica, oricum epilarea definitiva nu este chiar definitiva, dureaza cred aproximativ 7 ani si nici nu iti dispar complet toate firele de par, depinde de mai multi factori.
La partea cu dereglarile hormonale nu sunt in masura sa raspund, nu stiu cum survin, dar e foarte posibil ca raspunsul sa fie afirmativ, avand in vedere ca nu este o solutie permanenta... |
|
|
monica_s23 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Monica, oricum epilarea definitiva nu este chiar definitiva, dureaza cred aproximativ 7 ani si nici nu iti dispar complet toate firele de par, depinde de mai multi factori. La partea cu dereglarile hormonale nu sunt in masura sa raspund, nu stiu cum survin, dar e foarte posibil ca raspunsul sa fie afirmativ, avand in vedere ca nu este o solutie permanenta... Da. e cam trist sa investesti atat si sa vezi ca dupa o nastere totul e ca inainte. Eu inca nu am curajul necesar sa fac asta, mai studiez putin piata (ca sa zic asa); pana atunci raman adepta metodelor traditionale: ceara si epilator. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:19 PM |
|