![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mi-am facut inventarul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Condimente: sare marina grunjoasa pentru gatit, fleur de sel pentru salate sau sarat mancarea gata chimion chimion in cruce, intreg si macinat coriandru, intreg si macinat scortisoara, batoane si macinata batoane de vanilie garam masala asafoetida curry piper (negru, alb, rosu, roz, verde) condiment cu boia si niste plante (facut de mama unei prietene, folosesc intotdeauna la telemea la cuptor) curcuma (turmeric) cuisoare intregi si macinate tonka (seminte de Dipteryx odorata) pimento ienupar flori de nucsoara nucsoara seminte uscate de rodie sofran 5 condimente (condiment pentru bucatarie chinezeasca) cardamon verde si negru, intreg si macinat seminte de mustar alb si negru condiment pentru paine un amestec bulgaresc pentru carne tocata plus niste amestecuri de condimente pentru diverse curry-uri si masala. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 29-May 10 Member No.: 8,625 ![]() |
Nu gatesc dupa niste retete speciale, desi mi-ar placea (si o sa incerc) sa fac mancare indiana, sau chinezeasca (desi e multa bataie de cap cu gasitul tuturor ingredientelor dintr-o reteta de asta). Pur si simplu la ce gatesc eu in mod normal, adaug mai mult boia iute, piper, usturoi, etc. De exemplu la paste, in afara de busuioc si dafin, eu pun si chili. Chiar si cand le fac cu smantana. De multe ori imi scot ce mananc eu separat si adaug extra chili sau piper, si restul familiei mananca "normal".
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th July 2025 - 07:33 PM |
|