![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 1-June 10 Member No.: 8,637 ![]() |
Buna
Am nevoie de un ajutor sunt italian si vreau sa invat limba romana. acum invat limba si vorbesc si inteleg putin romaneste. ma-m uitat ca este un topic pentru limba italiana...ma bucur (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) puteti sa scrieti exercitii in limba romana? fac un exemplu ca acei italian: Io (venire) .................domani da te. Eu (a veni)...............maine la tine. MANGIARE - SUONARE - GIOCARE Io non ........... mai carne. Paolo ...... la chitarra. Io ...... a calcio ogni domenica A MANCA - A CANTA - A JUCA Eu nu ......... carne niciodata Paolo ........ la chitara Eu ........... fotbal in fiecare dumina. ecc ecc scuzati-ma daca nu scriu bun in romana. sper ca ati fi inteles.... multumesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Te-ai descurcat. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Sei molto bravo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "scuzati-ma daca nu scriu bun in romana. sper ca ati fi inteles...." scuzati-ma daca nu scriu bine in romana. sper ca ati inteles.... "... ecc " etc. "ma-m uitat ca este un topic pentru limba italiana..." m-am uitat ca este un topic pentru limba italiana... am vazut ca este un topic pentru limba italiana... "dumina." duminica "Io (venire) .................domani da te. Eu (a veni)...............maine la tine." Eu vin maine la tine. A MANCA - A CANTA - A JUCA Eu nu ......... carne niciodata Paolo ........ la chitara Eu ........... fotbal in fiecare dumina. Eu nu mananc carne niciodata. Paolo canta la chitara. Eu joc fotbal in fiecare duminica. Se hai delle domande, o se non sai come scrivere, puoi scriverli lo stesso qui e ti corrego. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:58 AM |
|