![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Va rog mult, cine imi da si mie o reteta de rulada diplomat? Vreau sa fac sambata!!! Saru' mana anticipat!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Ala, reteta cu zahar are 450 g zahar, din cauza ca fructoza indulceste mai mult ca zaharul.
H, mama a facut-o cu zahar duminica trecuta. Gretoasa nu e, poate putin grea din cauza untului, cu care eu nu sunt obisnuita. A pus-o intr-o tava de latime dubla a unei forme de chec, pt ca am vrut sa o taiem patratele, ca pe o negresa. Cand iese din cuptor e foarte moale, trebuie bagata neaparat la frigider peste noapte ca sa se intareasca. Numai ca si a 2a zi, desi pare mai teapana, ramane relativ moale. Noi am dat-o in bara la taiat, pentru ca se lipea de cutit, asa ca patratelel alea nu au iesit chiar patrate. Iar de mancat, se mananca cu lingurita, ca altfel n-ai nici o sansa, te faci ca porcul pe maini :P. In rest, e f. buna la gust. Nu stiu ce se intampla daca o faci in forma de chec, cum o tai dupa aia si cum o servesti. Poate ne mai zice kalua detalii. :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 09:50 PM |
|