![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Eu fac tot felul de mancaruri simplute pe care le personalizez ..Hai sa va zic din ele ... :D
Pui chinezesc cu legume Fasiutele de piept de pui se calesc in ulei incins ..Cand se rumenesc putin se dauga legumele bucatele : ciuperci , morcovi , vinete , ceapa verde ...Dupa calire se adauga sos de soia si condimente dupa gust . Orezul ( cu bob mare lunguiet ) se fierbe , se spala cu apa rece si se amesteca intr-o tigaie cu ou facut tip omleta . Apoi se prepara un sos chinezesc din : sos de soia , putin otet picant chinezesc , usturoi si putina menta . Juri ca-s facute la Templul soarelui .Pofta buna . TORTELLINI AL FORNO SE ia o punga de tortellini ( daca Mulino Bianco sunt scumpe ...luati MonteBanato !)si se fierb 8-10 minute . Intr-o tigaie se calesc impreuna : kaizer afumat , ciuperci , porumb, ardei gras .Se condimenteaza bine . Intr-un alt vas se pun 400g smantana si se amesteca 1-2 minute cu 200g cascaval ras . Totul ( pastele + sosul de smantana + amestecul din tigaie ) se pun intr-un vas de termorezistent cu o lingura de sos tomat si se dau la cuptor 15 minute . Ca la tratoria IL Calcio !Super bune ! |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iaca o pun si eu pe-a mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Fagita/meatloaf02.jpg) Meatloaf II (varinata Diana) aka reteta de chiftea americaneasca - 1 kg carne tocata vitel - 2, 3 cepe nici prea mari, nici foarte mici, tocate marunt - 2 legaturi babane de marar tocat marunt - 2 legaturi babane de patrunjel tocat marunt - 6 oua - sare, piper (sau secretul gustului) dupa gust - 4- 5 linguri de ketchup (de buna calitate) - 4-5 linguri de sos yorkshire (se gaseste la supermarketuri) - pesmet cit sa ajute sa se lege (depinde de cit de umede sint restul ingredientelor) Cum se face meatloaf II Se amesteca toate ingredientele foarte bine si se lasa sa se odihneasca si sa se intrepatrunda bine aromele. Se incalzeste bine cuptorul. Se pune compozitia intr-una sau doua tavi (de chec) tapetate cu hirtie de copt (sau clasica combinatie de ulei + faina/pesmet) si se unge pe deasupra cu ketckup, sa i dea "fata comericala:. Se da la cuptor la foc potrivit pentru cel putin 1 ora si jumatate, functie de cit de mare este tava. Se scoate, sa lasa sa se racoreasca si se maninca. Mie imi place si rece, si cald. Pofta buna! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:15 AM |
|