![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Numele topicului spune tot: Ce carti v-au dezamagit? Poate ati primit recomandari de la prieteni, poate sunt carti foarte cunoscute, poate va asteptati la mai mult... Incep eu:
Jocul cu margele de sticla- Herman Hesse Magicanul- John Fowles Versetele satanice- Salman Rushdie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ai dreptate. Nu cartile in sine m-au dezamagit, ci asteptarile mele. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mai, de Magicianul nu stiu ce sa spun, pur si simplu nu am inteles-o. Poate nu sunt eu indeajuns de profunda, sincer, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar mi s-a parut cam aiuristica asa, n-am inteles simbolistica, nu m-a atras... Stilul de a scrie nu e rau, dar continutul in sine... nu stiu... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 10:45 AM |
|