![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper ca am vazut bine, topic pentru baie nu avem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In primavara musai neaparat sa imi reamenajez baia. Momentan arata cam jalnic, cu bucati de faianta picate, cu o vana toata ruginita, etc. Si m-ar interesa ideile si parerile voastre legate de mai multe aspecte: 1. Cam ce se poate face dragut dintr-o baie obisnuita de bloc, 3 metri pe 1.5 metri? Daca aveti si ceva poze ar fi excelent. 2. Daca vi-ati amenajat baia recent, m-ar interesa cam la cati dinero v-a ajuns toata povestea, sa am o idee macar asa in mare. 3. Cada de baie - din ce material e mai buna? Ca am auzit tot soiul de pareri...ca alea din acril si fibra de sticla se deterioreaza foarte repede, ca din alea de fonta nu se mai prea gasesc si oricum sunt prea grele...etc etc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Apropos de transparenta, sticla, si usa de la baie. Am fost la Ramada Sibiu, si au o astfel de usa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 11:16 PM |
|