![]() |
![]() |
someday |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor eu una sunt o persoana cu o vointa de fier dar cand vine vorba de ceva dulce nu ma dau in laturi! asa ca am luat masuri la noi in casa nu se gaseste ninic de genul bombonele, ciocolatele. Asa ca hai sa ne tratam boala asta dulce!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 7-June 10 Member No.: 8,665 ![]() |
Am citit tot ce e scris mai sus dupa ce in fiecare zi ma gandesc ca nu am mai mancat nimic dulce. Acum ma imbrac sa imi iau o ciocolata ca prea mi-e pofta.
Eu ADOR tot ce e dulce : ciocolata de toate felurile (parca acum ar merge una alba), biscuiti, napolitane, prajituri etc. etc. Din nefericire nu prea fac bine la silueta. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar daca nu ar face nimic rau as putea trai doar din ciocolata & prajituri. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Cred ca daca mananc acum ... nu toata ciocolata (sper) se compenseaza cu sportul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ciresica_dulce : stiu cum e...cand stai cu oameni care mananca doar o patractica de cioco si nu au nicio problema, iar altii (ca mine) cand dau de o patratica, mananca toata ciocolata si parca ar mai vrea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 05:16 AM |
|