![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Fetelor, la sfarsitul lui august sunt domnisoara de onoare la nunta prietenei mele din liceu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acum... pentru biserica + petrecere inca imi caut model de rochie sa merg la croitor. Ma intrebam insa, la cununie merge sa imi iau o rochita midi neagra? Am o rochita care cade foarte bine pe corp pe care mi-am luat-o anul trecut si nu am purtat-o deloc. Insa e neagra... Credeti ca merge? Si cu ce sa o iau... cu sandalute tot negre sau mai bine argintii/aurii? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru seara se poarta ce iti sta tie bine (si la cit de inaltuta si slabuta esti, cred ca iti sta bine cu orice!). Poti transforma orice tinuta de zi intr-una de seara cu accesorii, machiaj, incaltari si atitudine potrivita, Cire!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 09:44 PM |
|