![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
(IMG:http://www.tabu.ro/out/read/articles/de_s__nziene__cu_drag____8d102b3.jpg)
Noapte buna! Vise frumoase! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Salutare fetele si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Eu nu pot sa zic decat ca traiesc intr-o tara de cc. Azi am fost la Constanta la clinica de endocrinologie ca sa-mi fac analizele. Este o clinica de stat care apartine de spitalul judetean. Am sofat 100 si ceva de km la dus pe o ploaie torentiala si un trafic infernal...si stupoare...am ajuns acolo si clinica nu are bani pentru analize(am fost cu adeverinta si trimiterea de la medicul de familie)...doctorul care ma are de pacienta de 2 ani de zile a ridicat neputincios din umeri si a zis ca e criza...e criza...si ca el s-a saturat de meseria lui si de tara asta de cc! Singurul lucru bun pe care l-am aflat este ca pot sa ma apuc de facut bebe ca au trecut peste 6 luni de la operatie. Nu am reusit sa-mi fac nici un fel de analize...ca e criza la clinica. Maine dimineata ma duc la un laborator particular din Tulcea sa-mi fac analizele contra cost si dupa aia sa-mi sun doctorul din Constanta, sa-i spun rezultatele la analize ca sa-mi spuna daca raman la aceiasi doza de Eutirox. Sunt dezamagita total. Jo-Anna tabloul arata foarte bine dar bobocii trandafirilor(aia 3 de jos) mi se par un pic cam ascutiti, adica un pic in unghiuri. Parerea mea este ca trebuie sa rotunjesti un pic petalele bobocilor ca sa fie in armonie cu restul trandafirilor. Te rog sa nu te superi pe mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Pupici la toata lumea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:07 AM |
|