![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
(IMG:http://www.tabu.ro/out/read/articles/de_s__nziene__cu_drag____8d102b3.jpg)
Noapte buna! Vise frumoase! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu il vad, Jul, intr-o camera cu tema country, intr-un chiosc sau pe o veranda pentru ca arata ca o piesa clasica de pictura naiva foarte bine lucrata!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si e foarte reusit pentru cineva care nu a mai pictat trandafiri. Parerea mea e ca daca ai lucra mai mult ai avea mari sanse sa iasa din ce in ce mai bine pentru ca ti-ai perfectiona tehnica! Pentru ca e clar ai ochi, dar ai si mina! Si stii de ce spun asta? Pentru ca trandafirii tai au personalitate. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Si asta ti-o spune un om care are antecedente in chochetat cu desenul si pictura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cori, saraca de tine (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) . Of, cu cit te-a costat benzina si cu cita oboseala ai pe tine, Cori, mai bine le faceai din prima la Tulcea... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Totusi, fii optimista, ai de munca daca ai program de bebe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (sper sa nu fi sarit calul cu ce am zis acum). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:04 AM |
|