![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
(IMG:http://www.tabu.ro/out/read/articles/de_s__nziene__cu_drag____8d102b3.jpg)
Noapte buna! Vise frumoase! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Da ma Diana dar m-am dus la Constanta pentru de acolo e doctorul meu, la clinica aia am fost de cand m-am imbolnavit si acolo am dosarul complet al bolii mele. Se spune ca ginecologul il poti schimba dar endocrinologul e bine sa fie acelasi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) !Eu m-am inteles foarte bine cu endocrinologul meu. Faza tare e ca in Tulcea exista un singur medic endocrinolog si dureaza cate 2 luni pana sa-ti vina randul la programare. Pe langa faptul ca astept atata timp, consultatia este superficiala si dureaza mai putin de 5 minute. De aceea preferam sa dau niste bani in plus si sa fac un drum mai lung. Dar se pare ca trebuie sa ma inscriu pe lista de asteptare din Tulcea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:14 AM |
|