![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Loc pe povesti pentru draga de City...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Stii ce e interesant, e ca ne facem planuri, avem vise, sperante, idei, dar realitatea sau destinul e total diferit de ceea ce va urma. Trebuie sa o iei ca o experienta. Poate e mai bine ca s-a intamplat asa. Tu ai pus suflet, e clar. Dar gandeste-te ca daca relatia ar fi continuat, v-ati fi certat, ti-ar fi parut mai mult rau. Ceea ce va ramane in sufletul lui, se va descoperi cand nu te astepti. Totul se plateste, cum ti-am spus. Sa nu crezi ca va fi fericit. Pentru fiecare greseala se va pune un pret, la un moment dat in viata. Iar viata uneori nu e scurta. Iar apoi stii si tu foarte multe persoane nefericite in casnicii, de ce? Pentru ca in tineretile lor, au gresit undeva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu nu am facut niciodata discriminari. Nu mi-am batut joc de nimeni. Dar nu e vina noastra ca se termina. Poate intr-o mica, mare masura, exista un moment care determina aceasta despartire, inevitabila desigur, pentru ca nu poate tine, ceva ce nu e menit sa tina. Iar apoi viata e plina de neprevazut, si nici prin cap nu-ti trece ce bucurii vei avea dupa o deceptie. Eu iti propun sa ierti, si sa fii fericita pentru ceea ce ai, si sa ai speranta in ceea ce va urma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:50 PM |
|