![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dati-mi o idee ce si cum sa fac sa-mi salvez Sporul casei, ca imi moare inainte de vreme. Imi era frica sa-mi cumpar, si uite ca mi-am luat. L-am scos afara, ca e pretentios in casa. L-am pus la soare s-a uscat, l-am udat s-a inviorat, i-am pus apa ca la celelalte s-a blegit. Acum parca nici el nu stie daca vrea sa moara sau sa traiasca. Eu nu sunt superstitioasa, dar si asa nu e de unde spor, dar sa imi mai moara si planta asta cu denumire specifica, mi-e ca imi alunga tot sporul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Deci daca tot avem topic pe problema, sa o dezbatem complet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
L-am cumparat. L-am pus frumos in casa. Si i-a placut, zic eu. Am citit ca se stropeste, l-am stropit, si s-a inmuiat. Nu stropesc cu galeata, ci doar un pas cu picaturi mici. S-a aplecat. Apoi l-am scos la aer. Citind ca-i place soarele l-am pus in soare. Drept nici soarele nu e soare, ci parca e foc. Si i s-au ars din frunze. Apoi l-am curatat. I-am pus apa, si s-a ridicat, s-a inzdravenit. Dar l-am adus din nou in casa, ca e frig afara. Si acum sta parca lesinat. Apa ii pun, dar nu da semne ca ar vrea sa lupte pentru existenta. Eu am camera indreptata nord-vest. Deci soare puternic toata ziua. Ce frica aveam eu inainte, dar ce frica am acum, ca nu vreau sa-mi moara, imi e foarte drag. Face niste flori o minunatie. Iar apoi ma uit cu bucurie in gradinile oamenilor, care il au, si e asa fericit, cu flori multe. Pe site-uri numai de "nu e pretentios", "nu se creste greu", si numai eu stiu ce trag cu el. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 11:59 AM |
|