![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dati-mi o idee ce si cum sa fac sa-mi salvez Sporul casei, ca imi moare inainte de vreme. Imi era frica sa-mi cumpar, si uite ca mi-am luat. L-am scos afara, ca e pretentios in casa. L-am pus la soare s-a uscat, l-am udat s-a inviorat, i-am pus apa ca la celelalte s-a blegit. Acum parca nici el nu stie daca vrea sa moara sau sa traiasca. Eu nu sunt superstitioasa, dar si asa nu e de unde spor, dar sa imi mai moara si planta asta cu denumire specifica, mi-e ca imi alunga tot sporul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Deci daca tot avem topic pe problema, sa o dezbatem complet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
L-am cumparat. L-am pus frumos in casa. Si i-a placut, zic eu. Am citit ca se stropeste, l-am stropit, si s-a inmuiat. Nu stropesc cu galeata, ci doar un pas cu picaturi mici. S-a aplecat. Apoi l-am scos la aer. Citind ca-i place soarele l-am pus in soare. Drept nici soarele nu e soare, ci parca e foc. Si i s-au ars din frunze. Apoi l-am curatat. I-am pus apa, si s-a ridicat, s-a inzdravenit. Dar l-am adus din nou in casa, ca e frig afara. Si acum sta parca lesinat. Apa ii pun, dar nu da semne ca ar vrea sa lupte pentru existenta. Eu am camera indreptata nord-vest. Deci soare puternic toata ziua. Ce frica aveam eu inainte, dar ce frica am acum, ca nu vreau sa-mi moara, imi e foarte drag. Face niste flori o minunatie. Iar apoi ma uit cu bucurie in gradinile oamenilor, care il au, si e asa fericit, cu flori multe. Pe site-uri numai de "nu e pretentios", "nu se creste greu", si numai eu stiu ce trag cu el. |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Deci daca tot avem topic pe problema, sa o dezbatem complet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Citind ca-i place soarele l-am pus in soare. Drept nici soarele nu e soare, ci parca e foc. Si i s-au ars din frunze. Eu am camera indreptata nord-vest. Deci soare puternic toata ziua. Ai uitat "" de la soare puternic toata ziua sau chiar ai soare mult? Soare toata ziua am eu cu orientare SUD EST QUOTE Sporul casei (Impatiens) nu suporta soarele. Poate de aceea s-a blegit si i s-au oparit frunzele. Prefera locatiile semi-umbrite, racoroase si bine aerisite.
This post has been edited by Win-win: Jun 26 2010, 04:01 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:01 PM |
|