IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Impatiens: Sporul casei, Cum se planteaza si ingrijeste planta Sporul Casei
Diana.
post Jun 23 2010, 12:03 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(citystella @ Jun 25 2010, 10:59 PM) *
Dati-mi o idee ce si cum sa fac sa-mi salvez Sporul casei, ca imi moare inainte de vreme. Imi era frica sa-mi cumpar, si uite ca mi-am luat. L-am scos afara, ca e pretentios in casa. L-am pus la soare s-a uscat, l-am udat s-a inviorat, i-am pus apa ca la celelalte s-a blegit. Acum parca nici el nu stie daca vrea sa moara sau sa traiasca. Eu nu sunt superstitioasa, dar si asa nu e de unde spor, dar sa imi mai moara si planta asta cu denumire specifica, mi-e ca imi alunga tot sporul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
citystella
post Jun 25 2010, 11:56 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Deci daca tot avem topic pe problema, sa o dezbatem complet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

L-am cumparat. L-am pus frumos in casa. Si i-a placut, zic eu. Am citit ca se stropeste, l-am stropit, si s-a inmuiat. Nu stropesc cu galeata, ci doar un pas cu picaturi mici. S-a aplecat. Apoi l-am scos la aer. Citind ca-i place soarele l-am pus in soare. Drept nici soarele nu e soare, ci parca e foc. Si i s-au ars din frunze. Apoi l-am curatat. I-am pus apa, si s-a ridicat, s-a inzdravenit. Dar l-am adus din nou in casa, ca e frig afara. Si acum sta parca lesinat. Apa ii pun, dar nu da semne ca ar vrea sa lupte pentru existenta.

Eu am camera indreptata nord-vest. Deci soare puternic toata ziua.

Ce frica aveam eu inainte, dar ce frica am acum, ca nu vreau sa-mi moara, imi e foarte drag. Face niste flori o minunatie. Iar apoi ma uit cu bucurie in gradinile oamenilor, care il au, si e asa fericit, cu flori multe. Pe site-uri numai de "nu e pretentios", "nu se creste greu", si numai eu stiu ce trag cu el.

+Quote Post
Tudor
post Jun 26 2010, 04:00 PM
Post #3

ex Win-Win

Group: Obsedat
From: IASI
Member No.: 8,548

QUOTE(citystella @ Jun 26 2010, 12:56 AM) *
Deci daca tot avem topic pe problema, sa o dezbatem complet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Citind ca-i place soarele l-am pus in soare. Drept nici soarele nu e soare, ci parca e foc. Si i s-au ars din frunze.

Eu am camera indreptata nord-vest. Deci soare puternic toata ziua.

Ai uitat "" de la soare puternic toata ziua sau chiar ai soare mult? Soare toata ziua am eu cu orientare SUD EST

Sporul casei (Impatiens) nu suporta soarele. Poate de aceea s-a blegit si i s-au oparit frunzele. Prefera locatiile semi-umbrite, racoroase si bine aerisite.

This post has been edited by Win-win: Jun 26 2010, 04:01 PM

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Impatiens: Sporul casei   Jun 23 2010, 12:03 PM
Diana   Jun 25 2010, 10:22 PM
citystella   Iata cum arata al meu: Jun 25 2010, 11:22 PM
Diana   Unde l-ai tinut exact? Pe ce parte ai balconul? Sp...   Jun 25 2010, 11:33 PM
Win-win  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 12:01 PM