![]() |
![]() |
moreena |
![]()
|
Musafir ![]() |
salutare, gagics! :)
n-am mai postat de multisor! :fluierat: am insa o mica probl. oare negrul se asorteaza chiar la orice? ex: rochita mov f. deschis cu pantof negru (de seara) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Eu port negru cu maro(si nu pt ca se poarta oricum am inteles ca maro-ul iese din trend...:) iar maro=ul este culoarea in care eu ma simt cel mai bine si de exemplu un sarafan maro ,cizme maro,ciorapi si o bluza neagra plus niste accesorii maro eu zic ca merg super...
...combinatia mov-negru...de acord cu Monicutza in sensul ca daca materialul rochiei e subitire no way pantofi negrii pentru ca negrul in cazul acesta are greutate si da peste cap rochitza care are un aspect mai...gingash sa zic...dar daca intetionezi sa pui impreuna o rochie mov(iar materialul e ok in sensul ca suprota greutatea negrului) cu pantofi negrii parerea mea e ca musai pui niste margele negre si eventual si o poseta neagra....nu mi s epare dezastru vestimentar in cazul acesta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th June 2025 - 12:05 AM |
|