IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Locuri de munca in strainatate, Ati pleca din tara ca sa munciti in strainatate?
Diana.
post Jul 2 2010, 03:05 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Daca ar fi sa gasiti un loc de munca in strainatate, ati pleca?
Poate parea o intrebare timpita, insa mi-a spus o cunostinta care a aplicat pentru un job in strainatate, ca oamenii care se dusesera si ei la preinterviu erau foarte putini si mie mi s-a parut ciudata chestia asta, stiind ca in anii trecuti se calcau oamenii in picioare ca sa se poata duce la munca prin strainataturi...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
laur claudiu
post Jul 2 2010, 04:17 PM
Post #2

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Diana sincer,daca as avea un salraiu decent,sa pot sa ma intretin si sa ofer viitorului meu copil o educatie,as veni in Romania pe jos!Crezi ca eu nu as vrea sa muncesc in tara mea,sa vorbesc in limba mea dar cand vezi ca nu se poate,facui o facultate cu dubla specializare,degeaba!Acum in Romania diplomele se iau pe banda rulanta,pilele sunt si vor ramane,foamea dupa banii ii dezumanizeaza pe romani,in loc sa fim mai uniti ca oricand noi nu putem dormi noaptea de ce vecinul o duce mai bine,nu stim cum sa-i bagam bete in roate colegului de munca si sa fie data afara,avem o mentalitate invechita si stim doar sa criticam si sa huiduim,aparent suntem deschisi catre orice,dar vad ca doar spre prostie si hotie!
Cei destepti sau cei care au avut un pic de bun simt au plecat unde au vazut cu ochii,multi ma vor critica dar eu nu-mi gaseam locul in tara mea,ma simteam un strain,daca doream sa ma afrim rapid o luam dupa cap,efectul de turma la noi functioneaza perfect,nu ai voie sa fii mai destept decat altul ca altfel o iei dupa cap,pacat,nu vad sa se schimbe mare lucru in Romania pe viitor!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Locuri de munca in strainatate   Jul 2 2010, 03:05 PM
laur claudiu   Scumpa mea Diana,sa-ti spun punctul meu de vedere,...   Jul 2 2010, 03:58 PM
Diana   Laur, eu stiu toate astea. Eu am ramas totusi uimi...   Jul 2 2010, 04:09 PM
laur claudiu   Diana sincer,daca as avea un salraiu decent,sa pot...   Jul 2 2010, 04:17 PM
Pink Lemonade   Eu as pleca fara sa ma uit inapoi o secunda. Cu me...   Jul 2 2010, 08:40 PM
Jo-Anna   Ba io am alta parere ... s-au schimbat multe in ro...   Jul 3 2010, 03:59 AM
Corina   Am avut ocazia sa plec...pe bani frumosi...dar nu ...   Jul 3 2010, 09:17 AM
Laryss_A   Eu sunt absolut obsedata de ideea de a pleca, de v...   Jul 3 2010, 01:18 PM
rodica_ciatlaus  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:03 AM