IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Locuri de munca in strainatate, Ati pleca din tara ca sa munciti in strainatate?
Diana.
post Jul 2 2010, 03:05 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Daca ar fi sa gasiti un loc de munca in strainatate, ati pleca?
Poate parea o intrebare timpita, insa mi-a spus o cunostinta care a aplicat pentru un job in strainatate, ca oamenii care se dusesera si ei la preinterviu erau foarte putini si mie mi s-a parut ciudata chestia asta, stiind ca in anii trecuti se calcau oamenii in picioare ca sa se poata duce la munca prin strainataturi...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Corina
post Jul 3 2010, 09:17 AM
Post #2

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Am avut ocazia sa plec...pe bani frumosi...dar nu am vrut. Si Bubu a avut ocazia sa plece dar nu a vrut nici el. Nu stiu, la mine e o ''chestie'', sunt prea ''ancorata'' aici, desi nu-mi place ce se intampla in tara asta, desi intampin mereu dificultati...nu pot sa plec. Nici la noi in tara si nici in afara nu umbla cainii cu covrigi in coada dar mai bine mananc un covrig printre romani decat printre straini. Sunt fata de marinar, tata s-a ''plimbat'' peste tot in lumea asta dar imi spunea ca nicaieri nu e ca acasa. Am momente in care imi spun ca-mi bag ''ceva'' in tot ce am realizat in Romania, ca vand tot si plec in afara dar stiu ca nu am s-o fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Locuri de munca in strainatate   Jul 2 2010, 03:05 PM
laur claudiu   Scumpa mea Diana,sa-ti spun punctul meu de vedere,...   Jul 2 2010, 03:58 PM
Diana   Laur, eu stiu toate astea. Eu am ramas totusi uimi...   Jul 2 2010, 04:09 PM
laur claudiu   Diana sincer,daca as avea un salraiu decent,sa pot...   Jul 2 2010, 04:17 PM
Pink Lemonade   Eu as pleca fara sa ma uit inapoi o secunda. Cu me...   Jul 2 2010, 08:40 PM
Jo-Anna   Ba io am alta parere ... s-au schimbat multe in ro...   Jul 3 2010, 03:59 AM
Corina   Am avut ocazia sa plec...pe bani frumosi...dar nu ...   Jul 3 2010, 09:17 AM
Laryss_A   Eu sunt absolut obsedata de ideea de a pleca, de v...   Jul 3 2010, 01:18 PM
rodica_ciatlaus  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:44 AM