IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Locuri de munca in strainatate, Ati pleca din tara ca sa munciti in strainatate?
Diana.
post Jul 2 2010, 03:05 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Daca ar fi sa gasiti un loc de munca in strainatate, ati pleca?
Poate parea o intrebare timpita, insa mi-a spus o cunostinta care a aplicat pentru un job in strainatate, ca oamenii care se dusesera si ei la preinterviu erau foarte putini si mie mi s-a parut ciudata chestia asta, stiind ca in anii trecuti se calcau oamenii in picioare ca sa se poata duce la munca prin strainataturi...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Laryss_A
post Jul 3 2010, 01:18 PM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Eu sunt absolut obsedata de ideea de a pleca, de vreo doi ani ma tot invart si interesez. Mi-am dat deadline peste fix un an sa ma regasesc pe alte meleaguri. Nu e asa de usor de la idee la a pune in practica, sunt foarte multe variabile, stiu ca nu e usor dar prefer sa ma chinui acum decat sa regret mai tarziu si stiu ca nu aici vreau sa prind purici.

+Quote Post
rodica_ciatlaus
post Jul 4 2010, 12:40 PM
Post #3

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,819

QUOTE(Laryss_A @ Jul 3 2010, 01:18 PM) *
Eu sunt absolut obsedata de ideea de a pleca, de vreo doi ani ma tot invart si interesez. Mi-am dat deadline peste fix un an sa ma regasesc pe alte meleaguri. Nu e asa de usor de la idee la a pune in practica, sunt foarte multe variabile, stiu ca nu e usor dar prefer sa ma chinui acum decat sa regret mai tarziu si stiu ca nu aici vreau sa prind purici.

Eu te sfatuiesc sa te gindesti foarte bine inainte sa faci pasul acesta , sint plecata de 10 ani din Romania , intradevar nu sint caini cu covrigi in coada dar covrigi exista ,ai de unde sa-i aduni . Trebuie sa-ti definesti foarte bine ideiile in cap , sa stii de ce vrei sa pleci ce asteptari ai de la strainatate si cum spunea Claudiu , daca ai pe cineva sa te orienteze sa te ajute cit de cit si mai bine .
Eu am cunoscut aici foarte multa lume care au venit de acasa cu astepari foarte mari se gindeau ca vin stau un an doi fac multi bani si vor pleca acasa ; ei nu-i chiar asa intr-un an doi nu poti face multi purici trebuie sa prinzi bine radacini in acel loc . Eu personal am facut de toate : ingrijit batrini , copii ,facut menaj am muncit si ospatarita pina si spalat de scari de bloc . Nu mi-a fost deloc usor , dar odata am vazut in internet un post care era scos la concurs , am participat l-am cistigat si pot sa spun acum ca viata mea s-a schimbat radical . Dar ce vreau eu sa spun, este ca au trecut multi ani pina am obtinut cit de cit ceva . Iar legat de rasism depinde de oameni care te inconjoara , probabil ca italieni sint mai rasisti decit spanioli , eu personal am colegi de munca deosebiti care ma trateaza deosebit .
Indiferent de alegerea pe care o vei face eu i-ti urez bafta si mult succes .

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Locuri de munca in strainatate   Jul 2 2010, 03:05 PM
laur claudiu   Scumpa mea Diana,sa-ti spun punctul meu de vedere,...   Jul 2 2010, 03:58 PM
Diana   Laur, eu stiu toate astea. Eu am ramas totusi uimi...   Jul 2 2010, 04:09 PM
laur claudiu   Diana sincer,daca as avea un salraiu decent,sa pot...   Jul 2 2010, 04:17 PM
Pink Lemonade   Eu as pleca fara sa ma uit inapoi o secunda. Cu me...   Jul 2 2010, 08:40 PM
Jo-Anna   Ba io am alta parere ... s-au schimbat multe in ro...   Jul 3 2010, 03:59 AM
Corina   Am avut ocazia sa plec...pe bani frumosi...dar nu ...   Jul 3 2010, 09:17 AM
Laryss_A   Eu sunt absolut obsedata de ideea de a pleca, de v...   Jul 3 2010, 01:18 PM
rodica_ciatlaus  

Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th July 2025 - 08:15 PM