![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu fac sambata frigarui a la jamie oliver.
Tai pieptul de pui in fasii pe care le las 1-2 ore in ulei de masline, coaja de lamaie si rozmarin. Apoi le infig pe bete (el folosea bete de rozmarin) si le infasor in bacon. Le pun pe gril si gata. Printre bucatelele de pui infig si cateva legume, ce am prin frigider. Garnitura pt el cartofi prajiti, pt mine...inca nu stiu, poate ceva acritura. pupici |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
MĂDUVIOARE, MOMITE ŞI ALTE ALEA DE VIŢEL
- 200 g creier - 200 g momite • - 200 g măduvioare - 200 g uger - 200 g fudulii - 200 g mălai (sau mai mult) - sare, piper - 200 g untură Se curăţă de pieliţe toate. Creierul se opăreşte scurt, ca o înjurătură nervoasă, să se întărească, şi se taie felii (la fel şi ugerul). Se scurg, se sărează-piperează, se tăvălesc, până se-mbracă ca de iarnă, în mălai. Se încinge untura, se pun măruntaiele la prăjit, foc potrivit. Sunt gata când s-a rumenit frumos mălaiul. Bucăţelele de soi ale zahanalei! Vin: Cabernct Sativignon de Dealu' Mare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:51 PM |
|