![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Loc pe povesti pentru draga de City...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Avand in considerare ca a participat si el, la discutia noastra, doar privind, citind, mi se pare firesc sa postez raspunsul lui, la ceea ce mi-a spus referitor la ceea ce am scris. Folosesc cuvintele lui, pentru ca el e cel mai in masura sa spuna ceea ce crede. Am primit acceptul lui:
"frumoasa poveste ai scris ...foarte mult o tot citesc...multe lucruri de adaugat si multe de sters...nu am planuit nimic si nici nu am programat... Vreau sa fiu sincer si sa iti spun exact aceea fata ma cautat dar nu iam raspuns pana in luna aprilie /Imi era foarte rau ma simteam singur si cautam o solutie/dar nu a fost sa fie era aceeasi persoana rece/si fara inima...sa stii ca iti multumesc pentru tot ce ai facut si mereu o parte din mine se va gandi la tine viata mea sa schimbat si pot zambi cum o faceam odata ...voi pastra acest jurnal e minunat ... povestea noastra pe care ai scris-o...nu ai mintit nimic/dar sunt unele lucruri pe care ti l-am spus si nici acuma nu le crezi ... sa stii ca mama mea nu avut nimic de obiectat in privinta noastra ea ma sustinut si ma ajutat foarte mult ...eu iam spus ca vreau sa te cer in casatorie si atunci sa bucurat fara ea nu reuseam sa cumpar inelul dorit ...nu al tau e pus deoparte ...multumesc inca odata si tie mult noroc si poate undeva iti vei gasi ceea ce cauti... eu am gasit " Ceea ce a spus, este spus azi. Si postez acestea dupa ce am vorbit cu el. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:59 PM |
|