![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Loc pe povesti pentru draga de City...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 6-July 10 Member No.: 8,833 ![]() |
Am inceput sa o citesc si din primele randuri imi dau seama ca eu sunt actorul principal , acel adolescent rebel , fara ganduri pentru viitorul ce urma sa vina si fara sa stie ca viata e simpla si ca noi omeni o complicam.
Nici nu mai stiu ce anotimp era primavara poate vara oricum era o zi frumoasa calduroasa cu mult soare cand am decis sa plec cu un prieten la o plimbare prin oras . In aceea zi nu aveam ganduri mari nici nu imi trecea prin cap ca acea zi va fi una care nu o voi uita niciodata. Singurul lucru la care ma gandeam era sa ajung undeva sa imi cumpar un suc pentru ca mi se uscase gura si gatul de la cate tigari fumasem. In drumul meu catre acel magazin prietenul meu sa oprit in fata unui bloc pentru a-mi face cunostinta cu fata care urma sa imi rapeasca ochii. Pentru moment nu eram interesat multa galagie si multi copii care alergau si se jucau in jurul nostru. In aceea galagie numele ei ma facut sa fiu atent si privirea mea s-a indreptat catre ea. Nu stiu exact cred ca au fost cateva secunde in care privirile noastre au fost drepte si in care am remarcat ca fata ei alba avea doi ochi si un zambet pe care pana la varsta de 19 ani nu le mai intalnisem. Toate gandurile mele dispareau usor si dintr-o data am simtit un sentiment ciudat in mine. Ochii mei inregistrau fiecare miscare pana si chiveciul stradal din ciment pe care era asezata . Au fost cateva vorbe in care eu nici nu stiu daca am participat eram uimit si blocat de ce mi se intampla zambeam intruna Parul ei mimica fetei zambetul glasul ochii m-au cucerit si pot spune ca m-am indragostit la prima vedere. Urma un lucru destul de greu plecarea nici macar nu stiu daca am salutat. Am intors capul si am plecat. Au urmat ani grei in care gandul meu era la ea la fata de pe bordura chiveciul stradal de ciment doar timpul si vremurile in care traiam ma mai trezeau la realitate si din cand in cand mai uitam . E trecut de ora doua dimineata si ochii nu mai rezista . Restul povesti pe alta data daca imi permiteti |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 12:28 PM |
|