![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Loc pe povesti pentru draga de City...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Mai Cyti, nu te supara ca-ti spun, dar daca mie imi facea fostul ce ti-a facut tie domnul Mihail si mai venea pe forum sa scrie inceputu' povestii, pai sincer nu cred ca mai eram constienta de ce scriam si ce era la gura mea.
Tu in schimb ii scrii ca esti cea mai dulce prajitura (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Poti sa ne spui cum s-a intamplat, nu ca te-ar obliga cineva. E ceva asa grav incat sa scrii pe privat? Nu te supara ,dar te comporti ca si cum ai fi amanta lui si nu aia ti l-a furat ci mai degraba tu ai furat ceva (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Oricum, ai grija de tine. Vezi ca viata asta e prea scurta si-i pacat sa-ti petreci cei mai frumosi ani intr-o situatie ca asta. As mai vrea sa spun ceva, dar mai bine imi tin gura...pentru moment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:55 PM |
|