![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru ca pe topicul cu frumuseti al luat-o la vale si am dat-o-n asemanari, in acest subiect o sa va rog sa ne spuneti cu cine vi s-a spus sau credeti voi ca semenati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Enjoy! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dom`le , eu nu mai seman nici cu mine, daramite cu altii! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Doamne, ai zis-o acum Diana! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Foarteeee tareee!
Mie mi se mai spune ca seman cu Vanessa Hudgens si in unele ipostaze cu Angelina Jolie(aici ma refer la buze, desi nu sunt nici pe departe atata de groase si frumoase ca ale ei) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:04 PM |
|