![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Loc pe povesti pentru draga de City...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 6-July 10 Member No.: 8,833 ![]() |
Ca sa iesim din aceasta Telenovela .
Sunt baiat si stiu ca nu am ce cauta pe acest forum dar sunt unele lucruri mentionate care putin m-au deranjat si pana la urma fac parte din poveste. Eu sunt "buhaiul" . Am tot citit tot ce sa scris pe acest topic si am gasit multe lucruri neadevarate . City cu acesta poveste ai starnit sentimente si multe lucruri la care eu tin mult. Stii bine ca am tinut la tine foarte mult. Dupa ultima noapte si dimineata petrecuta impreuna eu am vrut sa imi vad de viata mea . Nu poti sa ma invinuiesti ca te-am cautat pe google dupa nume din cate observ ,30 % din view-uri mele de pe youtube sunt facute de tine Am cezut ca aceasta poveste de dragoste scrisa de noi e doar o poveste si asa va ramane intre noi . Dar am vazut ca inca te framanta si te mai supara ceva. Lasa rautatea la o parte nu isi are rostul Sa nu crezi ca ca acel inel pe care tu nu l-ai vrut e pe mana ei acuma. Nimic nu a fost planificat. Mama mea nu are legatura.Si nu e una din fostele mele prietene fara inima si suflet de acum nu stiu cati ani. Ce era sa fac dupa ce noi ne-am despartit sa nu mai fac nimic in viata ? Am cunoscut-o dupa noi si atat sunt fericit si tu ai gasit ceea ce cauti si esti fericita . In momentul asta ai un prieten si tu inca mai scrii despre mine... Singurul lucru pe care il doresc e sa nu mai starnesti sentimente si tot felul de dedicatii rautaciase. Stiu ca voi ramane o amintire sper sa fie una frumoasa . Si venind vorba de dedicatii sa stii ca in septembrie poate reusesc sa lasenz Cd-ul pe piata care contine 12 piese dedicate tie |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:30 PM |
|