![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut si eu o supa crema de ardei cu naut (o parte din naut se pune in blender si face parte din lichidul cremos, o parte se lasa boabe). Buna ea, dar nu m-a dat pe spate. Eu oricum nu le prea am cu supele, mananc max. de 10 ori pe an supica.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Supa de broccoli
o ceapa medie, maruntita bine de tot 2 linguri ulei de masline sau unt ½ lingurita de fulgi de ardei iute 1 litru de lapte 500 game broccoli inghetat sau proaspat parmezan ras sare si piper dupa gust Intr-o oala cu fundul gros se caleste ceapa in ulei de masline (sau unt), se adauga fulgii de ardei iute, apoi se stinge cu laptele. Se adauga broccoli si se lasa la fiert, amestecand din cand in cand, ca sa nu se prinda de fund. Dupa ce a fiert timp de 4-5 minute, broccoli ar trebui sa fie destul de moale pentru a fi pasat (daca folositi broccoli proaspat, trebuie lasat sa fiarba mai mult). Se paseaza supa cu un blender si se sareaza, dupa gust (daca preferati o supa subtire, mai adaugati lapte). Se presara parmezanul si se maninca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:31 AM |
|