IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Madalina Manole a murit. Sinuciderea, varianta cea mai plauzibila
Teocris
post Jul 14 2010, 08:28 AM
Post #1

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Chiar a murit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Dumnezeu s-o ierte!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
laur claudiu
post Jul 14 2010, 07:21 PM
Post #2

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Buna seara Eladies!
Imi pare nespus de rau de Madalina Manole!Ma revolt atunci cand aud comentarii de la minti inguste ca:trebuia sa se gandeasca la copil si la cei dragi,ca avea o viata frumoasa si nu-i lipsea nimic s.a.m.d!Cine suntem noi sa judecam?NIMENI!Doar cel de Sus are dreptul!Un moment in care ai lipsa de luciditate si totul se darama in urma ta!Eu unul nu-i gasesc nici o vina si nici o scuza,imi pare rau de ea ca om si apoi ca artist care mi-a incantat copilaria!
Numai cine trece prin momente de cumpana ar putea realiza ceea ce ...POATE...a fost in capul ei!Recunosc si eu am facut prostia sa incerc sa ma sinucid,nu-mi lipsea nimic dar um moment intunecat era sa-mi puna capacul,logic tot pastile,dar Cineva de Sus mi-a dat una peste cap si mi-am reintrat in simtiri!Las viata sa curga si cu bune si cu rele,nu m-am nascut un brad pitt desi mi-as fi dorit sa fiu mai frumusel,nu m-am nascut bogat si totusi mi-as fi dorit insa cand muncesc si am sentimentul banului meu muncit,uit!As vrea si eu un om care sa ma inteleaga,sa-mi pot petrece viata alaturi,mai vreau si eu o masina tunata si tot asa!Necazurile nu ma ocolesc,imi vine de multe ori sa-mi iau campii ,incerc doar sa-mi traiesc viata cat pot de bine,desi daca stau si ma gandesc INCERC!
Am judecat larandul meu persoane,am fost rau si de multe ori am calcat peste cadavre,nu zic acum ca m-am facut un samaritean dar INCERC sa nu mai judec,fara a cunoaste!Am dat multe palme in viata si poate voi mai da dar Viata a avut grija sa le iau inapoi,au fost mai grele si mai dureroase!
Va pup pe ptoate,aveti grija de voi,o seara cat mai placuta!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 05:23 PM