![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Chiar a murit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Dumnezeu s-o ierte! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
Am auzit si eu. Oribila treaba, din orice punct de vedere ai privi lucrurile.
Ea cica mai avusese o tentative de suicid acu o luna. Persoanele astea au nevoie de ingrijire psihiatrica, consiliere, de vazut unde e problema si incercat si ajutat. Nu lavaj gastric si trimis acasa cu 2 vorbe de mustrare. E vina sistemului, cred. Sunt f puternic impotriva suicidului. Era bolnava, avea nevoie de ajutor.. ce familie e cea in care traiesti, esti evident suparat si nimeni nu baga de seama sau ii pasa? Am inteles ca avea si stare materiala buna, nu era greu de apelat la un terapeut independent si intrat la tratament. Trist, foarte trist. Ea o fi avand motive intemeiate (din punctul ei de vedere) sa faca asta. Din punctul meu de vedere, o data ce ai un copil mic viata ta nu iti mai apartine. Esti legat de responsabilitatea pe care o ai pentru acel sufletel si chiar daca nu te respecti/iubesti/orice problema ai avea esti obligat sa ii cauti rezolvare pentru a putea sa ii oferi acelui sufletel tot ce poti. Dar e doar o parere personala. Sa se odihneasca in pace, macar acum... |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 07:05 PM |
|