IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Madalina Manole a murit. Sinuciderea, varianta cea mai plauzibila
Teocris
post Jul 14 2010, 08:28 AM
Post #1

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Chiar a murit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Dumnezeu s-o ierte!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ayana01
post Jul 14 2010, 10:34 PM
Post #2

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 8,008

Am auzit si eu. Oribila treaba, din orice punct de vedere ai privi lucrurile.

Ea cica mai avusese o tentative de suicid acu o luna. Persoanele astea au nevoie de ingrijire psihiatrica, consiliere, de vazut unde e problema si incercat si ajutat. Nu lavaj gastric si trimis acasa cu 2 vorbe de mustrare. E vina sistemului, cred. Sunt f puternic impotriva suicidului.

Era bolnava, avea nevoie de ajutor.. ce familie e cea in care traiesti, esti evident suparat si nimeni nu baga de seama sau ii pasa? Am inteles ca avea si stare materiala buna, nu era greu de apelat la un terapeut independent si intrat la tratament.

Trist, foarte trist. Ea o fi avand motive intemeiate (din punctul ei de vedere) sa faca asta. Din punctul meu de vedere, o data ce ai un copil mic viata ta nu iti mai apartine. Esti legat de responsabilitatea pe care o ai pentru acel sufletel si chiar daca nu te respecti/iubesti/orice problema ai avea esti obligat sa ii cauti rezolvare pentru a putea sa ii oferi acelui sufletel tot ce poti. Dar e doar o parere personala.

Sa se odihneasca in pace, macar acum...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 07:05 PM