![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Chiar a murit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Dumnezeu s-o ierte! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Ma bag si eu in discutie. SA ma scuzati ca o spun, dar cred ca cei apropiati ei, trebuiau sa fie mai atenti, pentru ca depresia nu e un moft.
Nu stiu de ce, dar cred ca Madalina a avut si alte probleme, iar parerea ei precum ca nu ar fi o femeie frumoasa, are o cauza. Mai cred ca atunci cand ai ceva pe suflet se intampla ca toata lumea din jurul tau sa fie foarte ocupata si sa nu poti spune nimic. Toate astea se aduna, ai impresia ca esti un nimeni si buba se sparge. Imi pare nespus de rau pentru ea, pentru copilasul ei si pentru toti apropiatii ei ramasi cu regrete in suflet. le: Ayana, ai punctat foarte bine ce vroiam sa spun si eu legar de spitale. Stai asa ca asta nu-i nimic, dar te mai si cearta si te ameninta ca te trimit la spitalul de nebuni, iar asistentele te brutalizeaza ca si cum ai fi un cretin ,nu un om bolnav. This post has been edited by Oana: Jul 15 2010, 07:31 PM |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 07:01 PM |
|