![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut si eu o supa crema de ardei cu naut (o parte din naut se pune in blender si face parte din lichidul cremos, o parte se lasa boabe). Buna ea, dar nu m-a dat pe spate. Eu oricum nu le prea am cu supele, mananc max. de 10 ori pe an supica.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Supa de fasole cu kaizer afumat
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC09415.jpg) Nu stiu exact cantitatile (pe cantar) dar le pot aproxima. 700 g fasle uscata pusa la inmuiat de cu o seara inainte 2 rosii mari 4 linguri de bulion de concentratie mare 300 g kaizer afumat 2 cepe medii frunzele de la o legatura de telina 2 lingurite de sare 2 ardei grasi rosii medii 2 linguri patrunjel tocat cateva boabe de piper negru 1 foaie de dafin Am pus fasolea la fiert cateva clocote, am schimbat apa. Am repetat. Am pus foaia de dafin, ceapa si ardeiul la fiert cu fasolea si frunzele de telina si cand fasolea e fiarta am adaugat rosiile, sarea, kaizerul taiat fasii subtiri si bulionul. Am mai dat-o in cateva clocote si la sfarsit am adaugat 2 linguri de patrunjel tocat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:31 AM |
|