![]() |
![]() |
moreena |
![]()
|
Musafir ![]() |
salutare, gagics! :)
n-am mai postat de multisor! :fluierat: am insa o mica probl. oare negrul se asorteaza chiar la orice? ex: rochita mov f. deschis cu pantof negru (de seara) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 278 Joined: 15-December 05 Member No.: 104 ![]() |
Fetelor, sunt in incurcatura; duminica trebuie sa mergem la un botez. Am o rochita f draguta pt evenimentul asta, dintr-un in in amestec (cu ce e in amestec nu stiu, dar ideea e ca nu e f subtire, dar nici gros, asta ca sa va faceti o idee despre "caderea" rochiei). Partea de sus e alba si se leaga pe dupa gat iar de sub sani, materialul e verde turcoaz si este croit pe bie. Rochita e pana la genunchi si se leaga numai in partea din spate cu un cordon alb.
toate bune si frumoase, dar cu ce ma incalt? Am cautat o sanda f finuta sau un pantof alb dar nu am gasit (da, am cautat in Iasi o zi intreaga si nimic-nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) mai am o singura speranta intr-un magazin la mama naibii, la periferie. Varianta "de acasa" ar fi un pantofior f elegant, de lac negru, f fin, cu calcaiul decupat si care are o dunga f finuta alba pe marginea talpii (deci intre talpa si toc). Dar...merge oare? Adica nu sunt prea sigura daca la combinatia asta de culori pot merge cu pantofiori negri, chiar daca sunt f eleganti (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am mai vazut o sandaluta f eleganta dar gri-deschis, satinat (evident ca nu aveau albe sau verzi), dar iarasi pot sa spun ca nu mi se pare alegerea cea mai potrivita. Voi ce ma sfatuiti? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th June 2025 - 12:17 AM |
|