![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineatza! M-am trezit bine dispusa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
TOPIC NOU URMARE DE LA Hot Bar & Lounge XXXVII-eLady`s hot spot, De-ale noastre... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua!
Pink (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Eu am apa oprita. Am reusit sa spal vasele, inainte. Am primit o orhidee violet-roz cu visiniu si galben la baza de ziua mea. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cea violet cu alb avea insecte cu multe picioare, de culoare alba, iar cele mai mature sunt verzi cu picioare albe. Le-am indepartat manual. Probabil de la umezeala s-au format. Stau de obicei la boboci, dar s-au dus si la flori si erau si in interiorul lor, mi-au uscat cateva flori, pana sa vad. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Azi am constatat si un usor parfum la orhideele violet cu alb si parca usor miros si cele violet-roz. Cand am fost dupa o orhidee, am vrut sa vad daca miros, si doar una galbena mirosea. Orhideea Miltonia miroase senzational. Si mai face un puiut mic. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acum sunt 3 puiuti in total. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pe unul l-am despartit de mama si l-am pus intr-un ghiveci separat, cu pamant de orhidee special, si il ud usor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:47 AM |
|